Yonoton Kespron messukiertueella

Ravintola-alan ammattilainen, tervetuloa tapaamaan Yonotonta syyskuussa Kespro-messuille seitsemällä eri paikkakunnalla.

Syksyn merkittävin, inspiroivin ja ruokaisin foodservice-alan ammattitapahtuma, Kespron messut, kerää ruoka-alan ammattilaiset, kumppanit ja parhaan brändit yhteen! Luvassa on runsaasti tietoa, huikeita messutarjouksia, inspiraatiota, ratkaisuja sekä ravintola-alan uusimpia trendejä, joita tarjoilee yli 200 näytteilleasettajaa. Esillä ovat uusimmat tuotteet ja palvelut ravintoloiden ja suurkeittiöiden liiketoimintaa kehittämään, tule ja vertaa vaihtoehtoja! 

Yonottoman ständillä mukana myös kumppanimme Viva.com ja oona. 

Kespron kiertueohjelma 2024:



Ilmoittaudu nyt messuille 👉 https://shorturl.at/d9bgq

Lisää täpahtumasta TÄÄLLÄ

Yonoton à la cartella uusia ominaisuuksia saliin ja keittiöön

Yonoton on jo pitkään mullistanut ravintoloiden myyntiä yhdistämällä eri myyntikanavat kuten kassan, itsepalvelukioskin, applikaation ja verkkokaupan. Nyt yritys tekee ison harppauksen à la carte -tarjonnassa, tuoden tarjolle runsaasti uusia ominaisuuksia niin salihenkilökunnalle kuin keittiöille. Olipa kyseessä tilauksien vastaanotto, bongikuittien käsittely, pöytäseurueen kuittien jakaminen tai yhdistely, Yonoton à la Carte pöytäkartta ottaa huomioon eri ravintolatyyppien tarpeet, tehden kaiken niin yksinkertaiseksi kuin mahdollista. Esittelyssä ensimmäistä kertaa Kespro-messuilla. 

Lisää Yonoton a la cartesta TÄÄLLÄ

Latest news

Yonoton appoints a new Reseller Director

15.09.2024

Yonoton strengthens its core-team with the appointment of Tuukka Moisio as a new Reseller Director.

Officepro Finland ja Yonoton yhteistyöhön

09.09.2024

Officepro aloittaa Yonottoman kumppanina kassaratkaisujen jälleenmyyjänä.

Yonoton Kespron messukiertueella

27.08.2024

Ravintola-alan ammattilainen, tervetuloa tapaamaan Yonotonta syyskuussa Kespro-messuille seitsemällä eri paikkakunnalla.

All news

Do you like what you see?

We want to help you.

Please send us a message and we’ll show you how our magical gadgets will significantly improve your business.

Privacy Policy