Officepro Finland ja Yonoton yhteistyöhön

Officepro aloittaa Yonottoman kumppanina kassaratkaisujen jälleenmyyjänä.

Yonoton, innovatiivisia tilaamisen ja maksamisen ratkaisuja kehittävä teknologiayritys, ja Officepro Finland, toimistotekniikan ja IT-palveluiden johtava toimittaja, ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Officepro Finland aloittaa Yonottoman edistyksellisten kassa- ja muiden ratkaisujen edustajana Itä-Suomessa.

Yhteistyön tavoitteena on tuoda Yonottoman helppokäyttöiset ja tehokkaat kassaratkaisut laajemman asiakaskunnan saataville ja tukea yrityksiä tarjoamalla nykyaikaisia teknologiaratkaisuja, jotka vastaavat nykypäivän liiketoimintatarpeisiin. Officepro Finlandin laaja kokemus ja asiantuntemus IT-ratkaisuista tekee yrityksestä ihanteellisen kumppanin Yonottoman tuotteiden laajempaan levittämiseen nyt myös Itä- Suomessa.

"Yhteistyö Yonottoman kanssa tukee strategiaamme laajentaa palveluvalikoimaamme ja tarjota nykyisille ja uusille asiakkaillemme entistä monipuolisempia ja innovatiivisempia ratkaisuja", kertoo Officepro Finlandin myyntijohtaja Jari Turunen.

"Yonottoman kassaratkaisut ovat moderneja, käyttäjäystävällisiä ja helposti integroitavissa erilaisiin liiketoimintaympäristöihin, joten ne täydentävät erinomaisesti nykyistä tuoteportfoliotamme."

Yonottoman toimitusjohtaja Teemu Karenius iloitsee kumppanuudesta:

"Olemme innoissamme mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä Officepron kanssa. Heidän vahva markkina-asemansa ja kattava asiakasverkostonsa antavat meille erinomaisen mahdollisuuden laajentaa Yonottoman kassaratkaisujen näkyvyyttä ja tarjota niitä uusille asiakkaille eri puolilla Suomea. Uskomme, että tämä yhteistyö auttaa monia yrityksiä tehostamaan toimintaansa ja parantamaan asiakaskokemusta."

Yhteistyö Officepro Finlandin ja Yonottoman välillä astuu voimaan välittömästi, ja ensimmäiset Yonottoman kassaratkaisut ovat saatavilla nyt Officepron kautta.

Tule tapaamaan Yonotonta ja Officepro Finlandia Kespron ravintola-alan messuille Kuopioon (Kuopio halliin) 17.9. Osallistut messuille alla olevan linkin kautta.

https://www.lyyti.fi/reg/Kespron_Messut_2024_Kuopio_4946/fi


Lisätietoja:

Officepro Finland Oy
Officepro Finland Oy on yksityinen, viidellä paikkakunnalla Itä-Suomessa toimiva yritys, joka työllistää vakituisesti n. 40 henkilöä. Officepron yhteenlaskettu vuosiliikevaihto on n. 7,5 milj eur.
Lisää Officeprosta https://officepro.fi/
Yhteystiedot: https://officepro.fi/yhteystiedot/

Yonoton Oy
Yonoton on suomalainen teknologia-alan kasvuyritys, joka tarjoaa edistyksellisiä digitaalisia ratkaisuja tapahtuma- ja ravintola-alalle. Yonottoman monikanavainen myyntialusta parantaa asiakaskokemusta tehokkaan ruokien ja juomien tilaamisen sekä vuorovaikutustyökalujen avulla; yhdistäen erilaiset myyntikanavat yhdeksi keskitetyksi palvelualustaksi.
Lisää Yonottomasta: https://www.yonoton.com/

Latest news

Yonoton appoints a new Reseller Director

15.09.2024

Yonoton strengthens its core-team with the appointment of Tuukka Moisio as a new Reseller Director.

Officepro Finland ja Yonoton yhteistyöhön

09.09.2024

Officepro aloittaa Yonottoman kumppanina kassaratkaisujen jälleenmyyjänä.

Yonoton Kespron messukiertueella

27.08.2024

Ravintola-alan ammattilainen, tervetuloa tapaamaan Yonotonta syyskuussa Kespro-messuille seitsemällä eri paikkakunnalla.

All news

Do you like what you see?

We want to help you.

Please send us a message and we’ll show you how our magical gadgets will significantly improve your business.

Privacy Policy